Terug naar faq overzicht

Is Co-Paybouw voor alle partijen in de bouwketen?

Co-Paybouw kan alleen functioneren en bestaan als alle partijen er voordeel aan beleven. Elke partij wil natuurlijk haar voordeel vergroten. Maar dat gaat vrijwel altijd ten koste van een andere partij in de keten. Transparantie en commerciƫle belangen zijn haast per definitie strijdig. Alleen als er een evenwicht is, zal het systeem functioneren.
Helaas is men gauw geneigd om de focus te leggen op dat deel van het eigen belang dat je niet kunt realiseren als partij. Dan is het altijd goed om even een stap terug te doen en je af te vragen: hoe was deze situatie geweest zonder Co-Paybouw? Zodra het erger is, heb je al voordeel.
Uit de praktijk blijkt tevens dat er aanzienlijke kostenreductie zijn te realiseren in de gehele keten door onder andere het wegvallen van bankgaranties, kredietverzekeringen, toename liquiditeit bij alle partijen, lagere facturenstroom etc.


Meer info?

Heeft u geen antwoord gevonden op uw vraag? Neem dan contact met ons op via info@co-pay.nl of bel ons op 033-2853781. Wij helpen u graag verder.