Kennispartners

Co-Paybouw heeft een aantal kennispartners. Daar waar het kan wordt er samen opgetreden om naamsbekendheid te vergroten, of elkaar aan te vullen. Alles met als doel om meerwaarde te creëren voor onze klanten.


Hét Bouwbegeleidingsbureau van Nederland!

 


Building Changes;

Building Changes heeft een oplossingsgerichte aanpak voor een beter, sneller en goedkoper totaal bouwproduct. De aanpak bestaat uit het faciliteren en stimuleren van horizontale integrale samenwerking tussen partijen waarbij verspillingen worden voorkomen en meerwaarde wordt gegenereerd.


Bodt Bouwsystemen

Bodt Bouwsystemen verkoopt geen standaardwoningen uit een glimmende brochure, maar unieke en bijzondere woonconcepten, die ze samen met de klant bedenken en realiseren. Van hoge kwaliteit, binnen het budget en zonder onaangename verrassingen tijdens het bouwproces.


Inno Zaam

Een innovatie of een duurzaamheidstraject heeft altijd een begin, een begin van anders denken dan de rest, een begin van durven en doen en te werken vanuit een idee, een droom of een passie. Hierna is het belangrijk dat het concreet wordt gemaakt en uitvoerbaar, geen wollige uitspraken of doelen maar een daadwerkelijk voordeel bij toepassing. Er kan namelijk uren worden gesproken over innovatie en duurzaamheid door middel van productpresentaties, bespaarmodules en tabellen maar dat bevordert niet het anders denken of een betere implementatie van duurzaamheid in uw project, sterker nog, innovatie en duurzaamheid zijn containerbegrippen geworden. Een verkooptool om producten te verkopen of bedrijven er op papier beter uit te laten zien.

Innozaam wil zich juist daarom ook profileren als partner in bouw, infra en installatietechniek in de volle breedte in informatiedeling, projecten, adviezen en verbinden vanuit een behoefte of een project. Hierbij is het een voordeel dat we als een onafhankelijke coöperatie voor elk project een expert kunnen aanspreken, zonder daarbij afhankelijk te zijn van een bepaalde bedrijven of leveranciers. Daarnaast kijken we niet alleen naar energie om het beste resultaat te bereiken maar kijken bij elke vraagstelling, indien van toepassing, naar engineering, bouw, installatietechniek en infrastructuur. Alleen dan is er volledig zicht op projecten en kan de maximale innovatie en duurzaamheid worden behaald, zowel in rendement alsook in uitvoering en kosten.