Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers kenmerken zich door belang te hechten aan samenwerking met de bouwpartners. Door een open en nieuwsgierige houding aan te nemen ten aanzien van innovatieve ideeën en producten. Onze opdrachtgevers hebben ook behoefte aan een realistische kijk op zaken, met sterke aandacht voor Risicomanagement. Met Co-Paybouw heeft u totale grip op de risico’s rondom een bouwproject en blijft u als opdrachtgever volledig in control over uw project. Co-Paybouw creëert extra waarde voor alle soorten opdrachtgevers, maar ook voor de hoofdaannemers, onderaannemers en bouwmanagement bureaus en architecten. Wij zijn er namelijk voor iedereen in de bouwketen.

Onze opdrachtgevers zijn onder meer:

Co-Paybouw ketenbetaling levert voordelen op voor alle type opdrachtgevers die van plan zijn een object te laten bouwen. Wij zijn er om u te ontzorgen zodat u zich kan richten op uw kerntaak.


Meer Info?

Wilt u meer weten over wat Co-Paybouw Ketenbetaling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@co-pay.nl of bel ons op 033-2853781. Wij helpen u graag verder. Na een korte briefing kunnen wij uw wensen en zorgen goed in kaart brengen en u geheel kosteloos en vrijblijvend een advies op maat geven.