Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen zijn onderhevig aan veel veranderingen. Beperkte middelen vragen om een creatieve aanpak. Bij het ontwikkelen van een school komen veel zaken om de hoek kijken. Uw kerntaak is het bieden van onderwijs. Het laatste wat u wilt zijn verrassingen; zowel tijdens het bouwproces als achteraf. Om dat te voorkomen moeten de risico’s goed in kaart worden gebracht en moeten er mechanismen zijn die met name op het financiële vlak mogelijke risico’s eerder inzichtelijk maken. Co-Paybouw Ketenbetaling versterkt uw risicomanagement. Met gebruik van Co-Paybouw brengt u ook de kosten van uw bouwsom naar beneden.
 
Wat doet Co-Paybouw Ketenbetaling?
Co-Paybouw ketenbetaling zorgt ervoor dat het geld van de opdrachtgever van een bouwproject ook alleen aan dat project wordt besteed. Alle betalingen lopen bij ons via de derdengeldenrekening van de notaris. Dus in het geval van een Onderwijsinstelling betekent dat elke euro van het geld van de onderwijsinstelling ook daadwerkelijk aan dat project wordt besteedVanaf deze veilige derdengeldenrekening worden alle partijen zoals de hoofdaannemer, onderaannemers en leveranciers direct (en snel) betaald voor hun dienstverlening. Wij hebben hiervoor een eigen notariële akte ontwikkeld en deze juridisch dusdanig opgezet met een aantal grote voordelen als gevolg:

  • Geen bankgaranties en kredietverzekeringen meer benodigd in de hele bouwketen;
  • Curator-proof bij faillissement van de hoofdaannemer;
  • Betaaltermijn van 5 tot 10 werkdagen in plaats van de gangbare 30, 60 en soms 90 of in het ergste geval zelfs 120 dagen.
 
Deze drie beloftes leiden tot een besparing op de bouwsom van maar liefst 3 tot 5%! Het zorgt tevens voor transparantie, rust en vertrouwen in de bouwketen.
 
 
Samenvattend, Co-Paybouw ketenbetaling is voor u interessant als u:
- geïnteresseerd bent in het naar beneden brengen van de kosten voor uw bouwproject;
- waarde hecht aan zekerheden en vertrouwen in de gehele bouwketen;
- verhoogde inzicht en beter management wilt van de mogelijke risico’s;
- vindt dat snelle betaling in de keten belangrijk is;
- als opdrachtgever weet welke risico’s u wilt dragen en welke risico’s u beter aan uw
   ketenpartner kunt overlaten;
- als opdrachtgever het goede voorbeeld wilt geven.

 
 

Meer Info?

Wilt u meer weten over wat Co-Paybouw Ketenbetaling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@co-pay.nl of bel ons op 033-2853781. Wij helpen u graag verder. Na een korte briefing kunnen wij uw wensen en zorgen goed in kaart brengen en u geheel kosteloos en vrijblijvend een advies op maat geven.