Overheid

Of het nou gaat om de Gemeente, het Rijk, Waterschappen, Bosbeheer of andere overheidsinstanties; het publieke karakter van deze instanties zorgt er voor dat veel partijen willen meedenken en meebeslissen. Temeer omdat er met Maatschappelijk geld wordt gewerkt. Wij begrijpen dat. Met Co-Paybouw Ketenbetaling blijft u volledig ‘in control’ over de financiën en risico’s. Als regisserende overheid kunt u focussen op wensen ten aanzien van de kwaliteit zonder afgeleid te worden door randzaken.
 
Wat doet Co-Paybouw Ketenbetaling?
Co-Paybouw ketenbetaling zorgt ervoor dat het geld van de opdrachtgever van een bouwproject ook alleen aan dat project wordt besteed. Alle betalingen lopen bij ons via de derdengeldenrekening van de notaris. Dus in het geval van een Overheidsinstantie betekent dat elke euro van het maatschappelijke geld ook daadwerkelijk aan dat project wordt besteed. Vanaf deze veilige derdengeldenrekening worden alle partijen zoals de hoofdaannemer, onderaannemers en leveranciers direct (en snel) betaald voor hun dienstverlening. Wij hebben hiervoor een eigen notariële akte ontwikkeld en deze juridisch dusdanig opgezet met een aantal grote voordelen als gevolg:

  • Geen bankgaranties en kredietverzekeringen meer benodigd in de hele bouwketen;
  • Curator-proof bij faillissement van de hoofdaannemer;
  • Betaaltermijn van 5 tot 10 werkdagen in plaats van de gangbare 30, 60 en soms 90 of in het ergste geval zelfs 120 dagen.
 
Deze drie beloftes leiden tot een besparing op de bouwsom van maar liefst 3 tot 5%! Het zorgt tevens voor transparantie, rust en vertrouwen in de bouwketen.
 
 
Samenvattend, Co-Paybouw ketenbetaling is voor u interessant als u:
- geïnteresseerd bent in het naar beneden brengen van de kosten voor uw bouwproject;
- waarde hecht aan zekerheden en vertrouwen in de gehele bouwketen;
- verhoogde inzicht en beter management wilt van de mogelijke risico’s;
- vindt dat snelle betaling in de keten belangrijk is;
- als opdrachtgever weet welke risico’s u wilt dragen en welke risico’s u beter aan uw
   ketenpartner kunt overlaten;
- als opdrachtgever het goede voorbeeld wilt geven.

 
 
Wij krijgen ook bijval vanuit de politiek. CDA Tweede kamerlid Raymond Knops over Co-Paybouw
 

 
 
 

Meer Info?

Wilt u meer weten over wat Co-Paybouw Ketenbetaling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@co-pay.nl of bel ons op 033-2853781. Wij helpen u graag verder. Na een korte briefing kunnen wij uw wensen en zorgen goed in kaart brengen en u geheel kosteloos en vrijblijvend een advies op maat geven.