Voordelen Onderaannemer/Leverancier

Co-Paybouw ketenbetaling kan alleen functioneren en bestaan als alle partijen er voordeel aan beleven. Als onderaannemer / toeleverancier die toetreedt tot een Co-Paybouw-depot zien wij onder meer de volgende voordelen:
  • Gelijk oversteken: dienst geleverd en goedgekeurd dan betaling tussen 5 tot 10 werkdagen.
  • Geen bankgarantie en/of leverancierskrediet meer nodig (besparing).
  • Bij faillissement van hoofdaannemer of opdrachtgever is de geleverde prestatie al betaald of het budget staat nog op de derden gelden rekening van de notaris inclusief pandrecht. Al het geld blijft in de keten. De curator kan hier niet bij komen.
  • Geen debiteurenbeheer meer.
  • Geen zorgen meer over faillissementsschade van de opdrachtgever of hoofdaannemer, enige wat nu telt is een zo goed mogelijke dienstverlening.
In de praktijk zien wij dat de onderaannemers die in contact komen met onze dienstverlening erg te spreken zijn over de korte betaaltermijnen.


Onderaannemers aan het woord:
 “Fantastisch! Even tekenen bij de notaris, dat doe ik liever dat 4 x achter m’n geld aanbellen”
 "Tja, hoe sneller betalen hoe meer korting, zo werkt het"
 

Meer Info?

Wilt u meer weten over wat Co-Paybouw Ketenbetaling voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via info@co-pay.nl of bel ons op 033-2853781. Wij helpen u graag verder. Na een korte briefing kunnen wij uw wensen en zorgen goed in kaart brengen en u geheel kosteloos en vrijblijvend een advies op maat geven.